BestChat
top of page
WhatsApp%20Image%202021-02-01%20at%2013.
De ani de zile ne confruntam cu concurenta neloiala facuta de firmele care fac " ride-sharing " sau " transport alternativ ".

Consideram ca legea trebuie sa fie aplicata si sa fie identica pentru toti . 

Nu recunoastem nici o secunda denumirea de " TRANSPORT ALTERNATIV" , acest transport face ca zi de zi sa dispara din ce in ce mai multi bani din buzunarul taximetristului.

Avand in vedere faptul ca in Romania exista deja doua legii pe aceiasi speta solicitam autoritatiilor si guvernului comasarea celor doua legii.

Consideram ca daca legea 38 specifica faptul ca licentele trebuie sa aibe incadrarea de 4 la 1000 de locuitori si in cazul acestei legi ( 49/2019 ) aceste licente trebuie sa fie limitate.
Mai mult decat atat daca serviciul de transport alternativ suplineste serviciul de taxi acesta nu poate avea aceiasi incadrare din punct al autorizarii copiilor conforme.

Avand in vedere situatia economica si financiara din prezent consideram ca in continuare vorbim de o concurenta neloiala produsa de companiile care activeaza in tara fara a avea sediul inregistrat pe teritoriul acestei tari si cu toate astea practica neconcurential "dumping" adica un pret per km subventionat astfel incat sa atraga clientul in detrimentul celorlalti concurenti de pe piata.
bottom of page