BestChat
top of page
WhatsApp%20Image%202021-02-01%20at%2013.

Ani de  zile capitala a avut un concurent "neloial" care oferea aceleasi servicii de transport public in regim de taxi exact ca si momentul actual cand avem concurenta din partea serviciului de transport alternativ.

Au existat divergente , proteste pe acesta tema deoarece nu exista un cadru legislativ definit iar soferii de taxi cu licente de Ilfov nu erau incadrati in legea 38. 

In acest sens dorim sa ne implicam in solutionarea acestui cadru legal deoarece indiferent de culoarea licentei de pe masina soferul este sofer de taxi si trebuie sa aibe aceleasi drepturi.

Nu de multe ori acesti soferi care practicau serviciul de transport in regim de taxi in Bucuresti au fost amendati la comanda doar pentru ca nu exista un protocol semnat si agreat de catre primaria municipiului Bucuresti si Consiliul Judetean Ilfov chiar daca domiciliul soferului era in Bucuresti .

Dupa ani de zile credem ca este momentul ca acest protocol sa existe si astfel serviciul de taxi sa aibe un sens normal si un regulament comun aplicabil .

bottom of page